Öronhåltagning

De flesta kvinnor/flickor vill ha hjälp med att ta hål i öronen, helt enkelt för att man vill bära örhängen. Vi hjälper självklart till med detta. Dessutom tar vi båda hålen samtidigt. Allt för att minska din oro. Väljer du att ta hål i öronen hos oss får du också ett erbjudande vad gäller örhängen.

Efter ca sex veckor är det dags att byta till valfria örhängen. Då har vi allt från Blomdahls kliniskt tillverkade örhängen i stål, titan eller plast till valfria silver- eller guldörhängen. Kanske du vill ha guldfärgen men inte guldpriset? Då har vi ett antal förgyllda alternativ på örhängen.

Du som vill ha fler än ett hål i örat får naturligtvis också hjälp hos oss. Däremot tar vi inte s.k. piercinghål. Vår tro är att hål i tungan, ögonbrynet etc inte är något du kommer att vara nöjd med över tiden. Därför gör vi inte sådana hål. Vi säljer heller inte töjringar, men däremot s.k. ”fake” töjringar.

Eftersom inte alla av oss står för servicen att ta hål i öronen får du gärna slå en signal så bestämmer vi tillsammans när det passar dig att komma på besök.

Välkommen in!